P2 SR Ola Anderstedt UPPDATERAD INFORMATION

Ola Anderstedt som tydligen har som bisyssla att göra intervjuer åt Sveriges Radio P2, har nyligen den 10 maj gjort ett musikprogram om kvinnliga musiker åt radion. Idén var bra och han hade gärna vela ha mitt material som fanns på donnamobile.se men jag var tveksam. Då lovade han göra en intervju med mig och mina låtar. Jag gjorde i ordning alla mina låtar och det tog mig ungefär 1 månad att sammanställa materialet. Jag mailade honom och sa att vi kunde träffas vilken kväll som helst, men han hörde inte av sig. Däremot hade han under tiden plockat från min sida, donnamobile.se en annan kvinnlig musiker som tydligen var sugen på litet PR och gjort en intervju med henne samt använt min privata inspelning utan mitt tillstånd.

Mycket oproffsigt och oseriöst och det kände jag nog redan från början.

———-
Jag kontaktade Per Guldbrandsen på P2 ang. den privata inspelningen och efter både flera mail och samtal gjorde vi en överenskommelse som kändes bra för bägge. Låten är kvar på Damorkestrar– men jag har plockat bort allt innehåll från min sida enbart för att det materialet inte ska användas i kommersiella syften.
Min sida Turnerande kvinnliga musiker från 1945 och framåt

Tyvärr hade Ola en hel del fel i sitt program.Med rätt research hade programmet kunnat bli mycket bra!

This entry was posted in Sveriges Radio. Bookmark the permalink.