Smultris admin för KF

Läste nyss hennes utlägg om orsaken till varför man startat en facebookgrupp för endast kvinnliga fotografer. Hon berättar i sitt inlägg hur en admin som var man kastade ut kvinnor ur gruppen om de var mer erfarna och kunniga inom foto än administratören var.

Det är roligt med sådana här inlägg när man vet att personen som skrivit det agerat precis på samma sätt. Inte ett dugg bättre agerande än det hon skriver om. Att dessutom leka envåldshärskare och sprida dynga gör ju att vi kvinnor verkar ha svårt för att samarbeta.
Det finns flera kvinnor som tyvärr agerar på samma sätt.
Konfliktlösning är något många borde träna på.
Gruppen jag skriver har tappat några hundra medlemmar på kort tid pga de konflikter som fanns i gruppen.

Det finns en annan nystartad facebookgrupp
för Nordiska kvinnliga fotografer (NKF) och där tonen är helt annorlunda.

This entry was posted in Diverse aktiviteter, Okategoriserade. Bookmark the permalink.